Najnovšie recenzie zo sekcie Poháre a trofeje
Maximálna spokojnosť a kvalta
- Presne to čo som chcel.
Malé mohli by byť väčšie.
Oskar sa mi páči,je to taká drobnosť pre učiteľa mojej dcéry,tak hádam sa poteší ,taká menšia recesia
- kvalitný produkt, bez poškodenia
- Lacný a výborne vyzerajúci tovar
- Obrovský výber tovaru
- Veľmi prijateľné ceny (osobne odceňujem)
- Je to plast? Plexisklo? Nie je to kov, ale všetko sa vyvažuje tým spracovaním a dizajnom
Objednával som si pohár a medaile na streleckú súťaž v rámci teambuildingu a naozaj musím povedať, že produkty sa mi veľmi páčia.
Sú lacné a dizajnovo prepracované.
Odporúčam, za mňa veľká spokojnosť.
- Spokojnost
Zo srandy pre muza, vypadá dobre, popis podľa seba. Super
- veľmi príjemne vyzerajúca trofej
všetko prebehlo v cajku :) :) palec hore :)
Sošku Oscara sme so sestrolu objednali pre našu maminu k narodeninám, nakoľko slávila životné jubileum a chceli sme jej darovať niečo špeciálne.Vybrali sme si vlastný text a dali ho vygravírovať. Keď soška prišla, vyzera naozaj krásne a honoste, žiadny plastový šmejd.Oveľa krajšia ako sme čakali, čo nás veľmi potešilo.Prevedenie gravírovania na štítku s naším textom bolo krásne urobené.Sme maximálne spokojné a darček splnil účel-slzy v očiach :) Dakujeme predajcovi a vrelo ho odporúčame aj ďalším zákazníkom.
- Splnila moje očakávania.
- Krásne zabalené
- Lacné
Chcela som podporiť dcéru so štipkou humoru a toto bolo to pravé. Má svojho Oskara vystaveného v izbe. Splnilo účel.Soška je na tažšom podstavci, možné využiť aj ako ťažítko.
Za tu cenu spokojný.
celkom pekne to vyzerá a je to originálny darček!
- Výstižne
- Kvalitné zhotovenie
- Super
- zo spodu chyba kryt a mohli by byt o 4cm aspon vyssie, moj nazor.
- Skvelá ponuka, pekná komunikácia....
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »